Bij Uitgeverij Autowoordenboek worden uitsluitend boeken gemaakt die met auto’s te maken hebben. Het grootste deel van het boekenfonds bestaat uit de zestiendelige serie Autowoordenboek. Autotechnische woordenboeken bestaan er in Nederland verder niet, en al helemáál niet in negen talen: Nederlands, Engels (incl. Amerikaans Engels), Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools plus (mocht u daaraan behoefte hebben) Russisch en Chinees. Daarvan zijn er sinds 1992 in totaal zo’n dertigduizend verkocht.

       Foto: Bas ter Haar Romeny (2005)

 

Verder treft u er boeken aan over autotechniek, autohistorie en natuurlijk de Formule 1. De woordenboeken en de technische boeken zijn vooral bedoeld voor studiedoeleinden. Denk daarbij aan de tienduizend autotechnische studenten die Nederland rijk is, maar ook aan professionele vertalers en aan bedrijven die (schriftelijk of verbaal) autotechnisch zaken doen met het buitenland. Wilt u weten of hier iets voor u bij is? Neem dan zelf eens een kijkje op onze website www.autowoordenboek.nl! Boeken kopen is ook mogelijk via info@autowoordenboek.nl.

Wat kan Uitgeverij Autowoordenboek u bieden?

Wij maken autotechnische woordenboeken in de meeste Europese talen. Voor technici die in het Engels of een andere taal over auto’s lezen, schrijven of spreken, is het uiterst handig om zo’n setje bij de hand te hebben. Hetzelfde geldt voor autotechnische studenten die veelal hun technische kennis uit Engels- of Duitstalig studiemateriaal moeten halen. Enne … ooit autopech gehad in het buitenland? Ook voor vakantiegangers kan Autowoordenboek een prima pechhulp zijn!